Зорепад

Падають зорі і тихо згасають,
Котяться з неба, мов сльози з-під вій.
Кажуть, то хтось на землі помирає...
Може, і мрія помре без надій?

Скільки тих зір я в душі поховаю?
Хай догорять вони в серці на дні.
Падають зорі, а я все чекаю -
Може, поглянеш ти в душу мені?

В серпень духмяний нехитрі бажання
Ронить молочний незвіданий шлях...
Падають зорі у наше прощання.
Тихо, поволі згасають в серцях.


Рецензии