Музика

Це музика... Її тендітні руки
І чистий голос наш створили світ.
Це музика... Це просто ритми й звуки
Серця людей торкають сотні літ.

Це музика по клавішам і струнам
В промінні сонця, в заметіль, в дощі,
Приходить тихо з радістю і сумом
До чистої співучої душі.

Це музика... Це зустріч і розлука,
Зимовий сон, осіння пастораль...
Це музика... Це просто ритми й звуки.
Це музика... Це радість і печаль...


Рецензии