Вiльний

Тільки думки отпустищь вільні,
Розбиваючи вітром вікно,
Завдаючи сліди стильні,
На улюблене сонцем скло

Як негайно повне небо,
Що без даху і зовсім без дна,
Підніме до успіху далеко,
Але втратить радість душа

Мені дорожче земні думи,
Мною улюблені очі твої,
Я під рідні співаю струни
Як би даль не грала мені...


Рецензии