Щоб все було тiльки на п ять!

 Нехай твій сад буяє,квітне,
 Веселкою всміхається життя.
 Завжди наповнене різноманіттям,
 А в серці щастя відчуття.

 Твори,іди до цілі,до вершини,
 Щоб все було тільки на п'ять.
 Доля подарувала надійну половину.
 Кохання,вірності присутній смак!
 
Всі побажання моїй донечці Лесі! 
    26.03.12р.


Рецензии
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.