Присвята Тоб

Ти брехлива мстива сука,
Буде нам усім наука!
Буде нам усім розмова:
захист - річ обов`язкова.
Будуть нам усім і ліки,
Це ж не СНІД, ми не каліки.

Ти брехлива хтива сука,
Й іншим буде теж наука.
Будуть сльози і розпука
За тобою, брудна шлюхо.
Ми відмиєм свої руки.
Й за тобою прийдуть муки


Рецензии