Не той

Знову я не той, ким мо` пишатись,
Гіпноз не спрацював у голові -
Я хотів собою залишатись,
Ви ж це не дозволили мені.

Відіграли гімни. Пусто в роті,
Ржавіє у мізках механізм.
Я сфальшивлю на останній ноті -
В залі тиша - повний пофігізм.

Роздирала голову ідея,
Горло ж видавало тихий хрип.
Всівся написати Одісею,
Написав записку. Суіцид.

Намагавсь благати - розкричався,
Так хотів любити, а убив.
Обіймав й на самоті зостався.
Довго вів у партії, та злив.

Розмовляв з пташками про теракти,
З деревом дівча не поділив.
Залишилось з`ясувати факти:
Хто я й з ким я щойно пив?! 


Рецензии