Стояла я i слухала весну...

Стояла я і слухала весну,
Дивилась в небо, повне дивоцвіту. 
І знала: вночі знову не засну, 
Та трохи ще - і знову прийде літо. 
   
Я марила, пірнала в забуття, 
Тебе чекала і любила сильно. 
І бачила тебе своїм життям, 
Коли дивилась в твої очі пильно.
   
Ті очі, що були, немов блакить,
Дивились холодно, а я і не зважала,
Не думала, що то остання мить,
Коли тебе тоді своїм назвала.
   
Пішов, а я не вірила тобі,
Казала, що не знайдеш сили. 
Не вірила, що бачив ти в мені
Любов всього життя, аж до могили.

Казав менi, я мала зрозуміть,
Як буде важко жити наодинці. 
І як скінчиться щастя в одну мить,
Як заживу одна в своїй хатинці.
__
Вже рiк пройшов, i рiк iще пройде,
Не знаю, як змогла це пережити.
Кохання якщо спрвжнє - не впаде,
Оце назавжди треба зрозyмiти.

травень 2011, березень 2012 р.


Рецензии
Не часто зустрінеш тут україномовні вірші, і це добре, що прочитав ваш вірш, подобаються вірші українською мовою, якось вони більш милозвучні виходять) Останні два рядки добре написано. Творчих успіхів вам Марія)

Ростислав Поляков   13.07.2012 19:39     Заявить о нарушении
дуже приємно, дякую ;)
буду намагатись писати більше.
з теплом*

Мария Островская Карауш   15.07.2012 14:32   Заявить о нарушении