Сироти

         СИРОТИ

Був у мене батько і тепер немає.
Була в мене мати і немає теж.
Було в мене щире, безмежне кохання.
І його немає. То де ж воно, де ж?

Діточки мої, та діточки рідненькі,
Та куди ж подівся, подівся татусь?
А він та пішов, пішов не війненьку,
Пішов на війненьку – та й не повернувсь!

Та де ж та могила, щоб на ній поплакати!
І покласти квіти, живі, польові...
Прийшла похоронка на вашого тата
І тепер ви сироти, діточки мої!

Буду вас кохати, буду вас плекати,
Душу свою щиру подарую вам!
Щоб не забували батьківської хати,
Постелю дорогу у світ рушниками!

-----------------------------------------
Музыка есть, оркестровка и аранжировка,
в полном объёме (минус)
Все композиции – демо-версии и размешены
с целью ознакомления с общим рисунком
музыкального произведения!
Обращайтесь с предложением о сотрудничестве
по электронке на прямую (эмэйл указан):
evarus60@ya.ru


Рецензии