Вмивалась нiч нектаром плотi

Вмивалась ніч нектаром плоті
І сяйво сипало круги,
А я в любовному болоті,
А я тобі не дорогий.

І серп виводив милий образ,
Але змивала все вода,
Вона на смак була не добра,
На дотик – втратою худа.

Але така одна кохана,
І мокру душу гріє звук,
Коли ти звана чи незвана
Розвієш пагубність розлук.

Коли в обіймах соковитих
Застигне на секунду все,
Заради цього хочу жити
І не змирюся я з кінцем.

Заради тебе я відкрию
Ті двері, що не відкривав,
І зашморг кинув би на шию,
Якби тебе цим врятував.

Бо все, що я кажу, навіки,
Бо правда вічністю шумить,
Тобі коханим чоловіком
Хотів я бути кожну мить.

Тому весь час тебе шукаю,
Тому з тобою мовчазний,
Бо так як я тебе кохаю
Не зможе будь-який живий.


Рецензии