O fata!

               
Am cunoscut  mai  multe fete-n viata  mea,
Dar mi-a fost  draga numai ea.
Si imi  parea ca zina din povesti,
Si ii  spuneam  iubita vietii mele  esti.

Insa  fetita  foarte  aroganta,
Nici nu-mi tragea atentiea  vreodata,
Dar eu  de nopti  intregi  n-am  mai  dormit,
Ca doar  la dinsa  m-am gindit.

Degeaba  m-am gindit…
Frumoase clipe  de iubire
Sau  terminat si n-au  mai revenit,
Cindva  demult  dar  totusi  am iubit.


Рецензии