почуття

я хочу знов у твої обійми,
я хочу чути слово люблю,
але хіба я настільки винна,
що так спокутую свою вину?!
але хіба не знайдеться місця
в твоєму грубому, палкому сердці?!
але хіба твоя нова дівиця
замінить те, що у грудях б'ється?!
і мені байдуже що не любов то,
чи мабуть це лише лютая втома,
а я самотність вип'ю у трьох:
моя любов, відчайдушність, свобода....


Рецензии