Блудниця римська

Блудниця римська
Стрижка під ''нуль'',
Скільки їй рук
Показали тих ''дуль''...
 - 2 -
Коні заржали в Едемськім саді,
Блудниця римська була в досаді.
- 3 -
Бачила Єву,
Що яблуко рве.
А показ моди
Трішки зажде.
- 4 -
Вона почекає
Адам у напрузі,
Потім народить сина в потузі.
- 5 -
Будуть, сміятися кури...
Будуть потопи...
Будуть і люди!
- 6 -
Вивергне потвору земля із себе,
Блудниця римська -
Плюне у небо!
- 7 -
Сором зажме
У тісках їхні руки,
Адам і Єва -
Впізнали сполуки.
- 8 -
Каїн і Авель -
Кровні брати.
Той, хто сильніший,
Буде цвісти.
- 9 -
Дарвін впізнав їх,-
Теорію вивів,
Розум лишив,  їм
Спочить на порозі. . .
- 10 -
Блудниця римська -
Народить сина.
їх помилки,-
Від Адама і Єви.
- 11 -
Тільки яблуко
Рвати не буде,
Зів'яв сад Едемський -
Кругом уже люди. . .


Рецензии