мiсто продовжуе дихати

Місто продовжує дихати
Так само ритмічно
Потрапляючи в кожну ноту
Нікому не відомої пісні
І тільки наші душі
Втратили це вміння
Назавжди?
Ні
Це, як показовий виступ
Шлях до пізнання сутності
Зайдемо в книжковий магазин за мапою?
Я, як завжди, на своїх двух
З думками у голові та порожнечею у грудній клітці
А ти - особистим літаком
Щоб швидше
Так, швидше, а не пафосніше
І нехай на фініші
Я буду з побитими ногами
Ранами на руках
Та порізами на шкірі
А ти - як завжди, ідеал
Все ж навчиться жити знову лише один із нас
Як думаєш, хто?


17.04.2009


Рецензии