То було вчора, сьогоднi вже iнакше...

То було вчора,
Сьогодні вже інакше
І їхні тіла
і їхні душі узяла якась змора...

Від верху вниз
Із низу вверх
В повітрі сопіння й стогони,-
Формування у вічні загони.

Від знемагання до зануряння,
Та винуряння
І сподівання,
Поїзд пішов,  вони зостались,
А час ішов, усі качались.

Далеко те, чого шукали,
Годинник став, а час минає,
Зупинка тут, зупинка там...
Багато ще усяких драм.

Але усе це є життя,
Кусок хліба, ковток води.
Він - буття,
Вона - буття
Так було все,-
Так буде завжди!


Рецензии