Iз циклу Вiн i Вона

Вони дивились вічності у очі,
Їх небагато було: він, вона.
З подиву розкривали роти,
Висовуючи слинні язики.

Стукіт зубів вірвався в тишу,
І розбудив буття.
Виходячи з води на сушу
І беручи своє взуття.

Позаду в них - море,
В переді - гора,
Вверху - хмарина,
Внизу - земля.

Вони мають руки,
І ноги в них є,
Також інструменти -
Та вироби!

Тому спокійно пішли віддихнуть,
Зайшли у дебрі ось і вся суть.
Дальше немає сенсу писать -
Кожному члену, треба поспать!


Рецензии