Скакун Арабський та Африканська зебра

Скакун арабский та африканська зебра,
Зійшлися разом
І стало тихо навколо неба.

Повіяв вітер - здінявши хмару
Скакун і зебра,
Їм добре разом -
Вони формують пару!

Скакун арабский і африканська
Зебра -
Формують пару!

У купі легше в світі жити,
Природа любить часом по-
жартувати...

Скакун арабський
І африканська зебра -
Один на одного дивились,
Їм більше нічого не треба
Пішли до річки і води напились.

Та й пострибали проти неба...
І не страшні дощі, грози й
блискавки,
Природа любить робити часом ставки.


Рецензии