Крах, катастрофа, суспiльне лихо...

Крах...
Катастрофа...
Суспільне лихо...
Чим іще може людство це
дихать?
Часу немає - Він все займає
І через призму їй віддає!

Вона радіє, має що треба,
Хто Він і де, посеред Неба...
Хмари вкривають Сонце -
Темніє...
Вітер насіння по землі сіє.

Воно бере - тай проростає,
Що з цього буде? -ніхто ще не
знає,
Та і навіщо?
Досвід покаже.
Кому видніше -
Тому розкаже!

Точка - на площині Всесвіту,-
Розкидає свою Сіту
І природу осягає
Вже пора..-
Бо, Там - СВІТАЄ!!!


Рецензии