Знову день, знову нiч...

Знову день, знову ніч,
Вони йшли пліч-о-пліч
І дивились на світ так прозоро
Їх уява була ще така молода -
Але сексом зайнялись серйозно!
- 2 -
Пози різні міняли і мчали у даль
Він її осідлав,
Він на ній поскакав,
І у них усе було вдосталь.
- 3 -
Небо стало похмурим,
Скупчились хмари -
Значить скоро уже гроза.
Він і Вона забулись -
То напевне прийшла пора...
- 4 -
В них кроки ставали впевнені й
сміливі,
У повний ввійшли екстаз,
І в сильному пориві
Спускались раз-у-раз.
- 5 -
Їх погляди зійшлися
У Вічності зловивши мить
Стій, зупинись, подивися -
Яку сторінку відкрить.
- 6 -
А час уже покаже -
І буде резюме,
Хто на що спроможний
Й далеко чи зайде...


Рецензии