Менi хотiлося б все знати...

Мені хотілося б все знати...   -
Чому у світи так є?
І десь у небі політати -
Де лиш горять нічні зірки!

У місяця одні проблеми,
А у Землі - другі,
Тому давайте люди
Справляйтеся самі.

До чого тут система?
Теорії ж нема!
А практика відвічно
Холодна мов зима.

Горить вогонь так ясно,
Що очі аж болять,
Усе це так класно,
Не хочеться і спать!

У вухах музика весь час гуде,
Значить життя своїм руслом іде.

Шуми і гази, стукіт коліс, -
Нехочете?
-Ідіть тоді в ліс!

За кадриком - кадр
Ловіть свою мить,
Як мучить вас спрага -
Можна воду попить.

Я буду кричати на всі голоси:
-''Чому ви тії спалили мости?''
Жуки та комахи зробили банкет
Зібрали квіти і вийшов букет.

Своєю рукою його я зірву -
Ногою всю нечисть ураз
розтопчу.

Мені уже не хочеться все знати,
Чому у світі та є,-
І в небі десь літати -
Де лиш горять нічні зірки!!!


Рецензии