Тут оппозиция штурмуе

Ужэ ий Минск, ий Паньськ!
А ну ходы О так, паскуда,
ЕК как но скажа сраньськ! Ты шо, там фси фшэ с Сашьк?
Да мы Ш нациОналь! На ци О нальк!
Да й зробыш буквара Ж ля Жабк. Ну, Е райцэнтр така вж.

Да, Саша ныц ны дасьць а ны западняКам.
ИС Каменца. Пока
В ёго но голова,
А в сэрцы цвай камняр.

Мы стукным по столу! Шо дэ у вас агу?
Да я жэ быв там, ну. Пыв влад сто солодув в Януф.
И ныц ны чув ны й тут про неки там Пастух с шызув.

О так от Басня вуж пра вутку на СМИху й.
Прэкрасна инфармаць у нас
Пра рост палешукан!
Налый ф стакан но сцянк.


Рецензии