Абсурд

Пара:  Він... Вона...  в ночі,
Немов свічі світяться чиїсь очі,
Мерехкотить у далині..-
Стогони чути лише одні...
- 2 -
І сидять у стінах чотирьох
сторін,
Вона крутиться мов дзига,
А він гуде, мов дзвін..,
Роздуми над тим, що буде
затра?..
А сьогодні: просто Він й Вона,
У стінах чотирох сторін...
- 3 -
Що таке, невже це наяву?..
Час зупинений, прямо на льоту.
Рої дум шугають в голові,
Де початочки, а де кінці?
- 4 -
Порція пізнного в житті..,
Спогади, признання чималі.
Радості, від щастя на столі...
Їх поєднує ж сама богиня Долі!
- 5 -
І до краю сумніву немають..-
У обох, серця завмирають...
Та закони тут вже ні до чого,
Плода зірвати,- потрібно
молодого!
- 6 -
Прихід - відхід;
Приплив - відплив;
У темноті сигару він палив...
І розглядала вона той дим,-
А попіл все падав і падав на
килим.........
PS.: Для себе нехай кожен
вибирає.
А в Їхній долі,- вибору немає!!!...
_____// ]{о^ян


Рецензии