Листопадова весна

Листопадова весна
Із осіннім дощем,
Ти спалила до тла
Моє серце вогнем.
Я поринув в красу
Твоїх теплих ночей
І зустрів я весну
Милих серцю очей.

Листопадова весна, листопадова,
Знову виникла в коханні моїм.
Листопадова весна, листопадова,
Я осяяний сяйвом казковим твоїм.
Листопадова весна, листопадова,
Восени заквітчала ти душу мою.
Листопадова весна, листопадова,
Запалила в мені світанкову зорю.

Листопадова весна
Листя жовте несе,
Вмить відкрила сама
В моїм серці усе.
Я ніяк не збагну –
Чому саме тепер,
В листопаді скажу,
Що кохаю тебе?!

Листопадова весна, листопадова,
Знову виникла в коханні моїм.
Листопадова весна, листопадова,
Я осяяний сяйвом казковим твоїм.
Листопадова весна, листопадова,
Восени заквітчала ти душу мою.
Листопадова весна, листопадова,
Запалила в мені світанкову зорю.

27.11.2000 рік.


Рецензии
красивый стих. благодарю. удачи в творчестве и любви. с уважением.

Алим Мила Люйколя   14.03.2013 22:51     Заявить о нарушении
Благодарю за пожелания и отзыв! Успехов в начинаниях!!!

Прокопенко Юрий   17.03.2013 15:16   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.