Тут у нас День Воли Е

(двоеточий кобр ныдэ БР!)Кабан Чук ис Бы ХаДэ
Вжэ ходэм до псэй скоРэй! Ибо шо Вы в Рэйд да по Ковалем.

Так. Шо шэ вам дэ.
Гондэ в Васыле Е шэ с пар бызмэнь! -
ЕК-то так быз змень?

Ну...быз мент вин еКСь во Ш стухЧыць про фсэ. -

Добрэ. Хорошэ.
Йдэмо дальш далей: так, налей от щэ й Ж!
Ва кфаРтирц КийРиль
Та вжэ банда Ш змей!

Шэ, шо ль, ногВокСцей?
Натэ: вот тут дэсь вбылысь сотня мент. Памыть вечна тре?
Натэ осылэнц: бюст жывым мырцем!
Всих махСцей злодзей.

От куды выдэм
Мы с Сашом вошэнь.

Ну, да ладно дно.
От шо караШок: вывысыф Ш флажок да з окна пынёк!
Билый! Красно-жовт!
Ф попк!

НобыльсКый ЧорнНобль эт вам ны са Шклов Ж.


Рецензии