Мамо! Мамо! Плаче дощ зi мною

Мамо! Мамо! Плаче дощ зі мною.
Б*ється вітер. Шибку хилитає.
Нині ти у Господа господі.
Чи душа твоя зітхання моє знає?
Каяття моє дістанеться до тебе?
Чи простиш? Пізнаєш? Стрепенешся?
Чи моє серденько спокою зазнає?
Чи отак, непрощенне спіткнеться.       12.12.06


Рецензии