Небо пролилось дощем

Місту, вкритому темним плащем,
Шепотів колискову вечір.
Раптом небо холодним дощем
Пролилось на зіщулені плечі.

Ну навіщо калюжам ця баня-
Стать озерцями без берегів?!
Не смичком виграють-барабанять
Водопади із ринв дахів.

У берізки промокли коси,
Затремтіла вона від сирості...
Глухо грім прохрипів:
         - Ну досить.
І хмаринки полинули в вирій.


Рецензии
Гарний дощ, наче та колискова...

Светлана Тимашева   26.03.2012 15:47     Заявить о нарушении