Вечером утренним слушайте музыку, гимн

Делать ведь нечева, если ты бешена мчишь
То да семейсТВа сваво ль иль кудах-тахът к тахти ль… Ну, а не к Ней, Той, что гондэ О Лиль К.

Я вот СКАзал, что в СпарТана Е в хаты дви Ж дивк.
Ну, а вот так калаТить вы смагли Ж бы П сцисьКИ всь.
И да примчицца Корова Рогата к СтрильЦирк:
Так! Я чого-то Бычка ны знайшла й ны й в Тинци взь!

Вопшым-то, вопшывка добрынько гондзе скриПиць.
И не патрепна ни вапна, ни капля з вакДзиц.
Йдзице вы к чорЦиКу Ж лысаМу там на гори вш!
Коли й ни й Вий я тут гонДычкы й дычкам таКим. Я НИ Такая Зь, как Нитк! Ну, а циперки пасЛугЧайЦя Ж Сцих. Е гондэ Кирх?
Чы а но Кирк? Ню, Сь, Х, Кирилк…

Пас Луг Чай ЦяжК!
Так вамп яшчэ РакСБийВавЦь, ХИ, РадКИ ць? Киць-Киць! Кипиць вашю жиСьць!
ВдуМАЙцесь, сцё, гдзе в Вась
КИСИ Ль.

Ах, вы Ш Культуры вжа прам Иньсцитуць Пара Сит!
СильК дайце пцичкам на хлибць.
Рас усь вась КАСА
В човни, Х.

Так. Но снаЧала ЧалаК сна лишись.
Ибо ты нЕ атФевЧайЯш за Жизьнь.

Ну, да. ФевРаль Е ны мисц,
Шоп Ены ввалиць
С Пар  Тинь-Тинь-Тинь К.

ВальС Мы Ш праДовЖым: ля Валь с Мышам, ага вж.
Смый-Ка фсе как Ш,
Шо но шипяць…
Ий сиПяць:
Я ци с пяць пальць
Ф шия шва вш!

Я, иш, тут ныц ны пойМаш: УтРечьКам КамНев Святых насБийРай-К.
Если ты вша
НевСКАя.

Дальшей, мо, й сам еКСь узНаш? Ню, Зь, ФЕЯ Хто в Васьк.
Ха! ГалавНицКа
ТамМарК!

ПанаМарова вашь праньць!

Утрам вечЕРним, када расцветають садА М, УП – ий падняль срак ат квак П.

ПУМА НЕ ЯФ?

Ну, то хай вам там зАгнА
Всим вуш ПУПна: как бо, г, васпитываць прам Василька.
Даць лись пат как: так! Ты араць бэньДзешь ф тапк! Сам жри себя!
А не цацк. Маме Сь када тут ф палях федзяк фпаХХаць. И вот: БукВар ВарРийць самц.

С Днём вас УчыцельКИ Сь, Сашк!
И – ДА СвиДань с МатыльКах.
Свит вам Мы загсьцьм.


Рецензии