Твiй образ

Твій образ давно мене мучить,
Мов блискавка коле до сліз.
У серце знов болісно влучить,
По тілу розійдеться скрізь.

І кожна частинка помітить
Потік іскоркових лавин.
Примусить до неба злетіти,
Померти на кілька хвилин.

А потім, в незримім просторі,
Твій образ мене воскресить.
Як човен в бурхливому морі,
На хвилях надій полетить.

І в цих відчайдушних видіннях,
Мов сонце, кохання зійшло.
Розбило застигле склепіння,
Дорогу до щастя знайшло.

Твій образ давно мене мучить,
Мов блискавка, коле до сліз.
І в серце так болісно влучить,
По тілу розійдеться скрізь.

22.07.2000 р.

Зображення: http://celestial_dreams.blog.tut.by


Рецензии
Думаю, что поняла правильно. Понравилось. Всем бы найти дорогу до счастья.

Татьяна Лобанова Втойма   15.04.2012 20:47     Заявить о нарушении
Большое спасибо за отклик!!! Всяческих благ!!!

Прокопенко Юрий   16.04.2012 20:53   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.