Лиш вона... лиш я

Тобі одній я віддаю всю душу,
ту суть в якій вірші гартую,
як корабель в твоїх очах шукаю сушу,
та у вісні твоє волосся я цілую.

як алкоголь ти розтікаєшся по тілу,
як вірус поглинаєш всі думки,
скажи, мудрець, де можна взяти силу,
терпіння, щоб не робити помилки.

отож мовчати з келихом в руці,
потрохи доливаючи вина,
ховати посмішкою рани і синці,
повторюючи тихо:,,Лиш вона,,.


Рецензии