як букет кожна родина

У кожнісінькій родині
кращі мама і дитина
Не буває так у світі,
щоб не були кращі діти
Тато й мама теж найкращі
найгарніщі й роботящі
Діточкам у кожній хаті,
як трояндам розквітати,
Як букет кожна сім'я
ТАТО, МАМА, БРАТ І Я!

24/ 03 2012год


Рецензии