Плани на лiто на лiтери В Р Т

Творити вторинне
(Арт вартий втрат);
Таврувати нетверезих тварин і тверезих ветеринарів;
Витримувати вертепні теревені;
Вертатися до ветеранів труверства;
Варити втретє вітер
(До рвоти в роті);
Вірити ретриверам;
І не ревіти над ватрою у траві.


Рецензии