Малюй зiрки

Забратися найвище, і місяць дістану
Бігти на запах натхнення я стану

Цей дощ не такий
Він не лихий
Він ховає від самотності
З ним – ти не один

І коли яскравий день
А все одно пусті думки
Не ховайся в ніч
Малюй зірки

music: Gilbert O'Sullivan – Alone Again (Naturally)


Рецензии