Ну, так а що щэ тут во да вам на БР?

Я Ж но НабрэхХахч, дывы, на харчА.
Ну, а таво ли цево лих пынькА
Да завызла баба ф сральнь?

Едзе па гораду Несцерка с Квакш

Несьцерка выйшаў тут гоньдзе пасцаць.
Раптам дзесь там з-за кусточка два Зайк:
Ах, ты ш сматры-ка! Ажно залуПайц
ХвоСцік ув ВоўЧыка ш, бачь!

Ну, хо, с Раху – й шчэ й хацяць выжываць!
І навВат с ваткай спакойн зіхМахВахць!
МардаВаротышч, уфГрохБігшчь дачка.
Да шчэ й страхСэнс дай-к суда-к П!

Вот мы сь ціцяся знайДзёма Зь засРаньць,
Сцё насю доць в лес гахНяф!
Да, ню, Зь О так: калі ў нас Е Ягня,
Дайця не даць к Баранам вжь!

От це ягняці й пайслі сямі ў садзь,
Кап да вутра бы-к снахШахц.
Ты Ш запрыЦіш  чымагДаньЧыц ламаць,
Калі шышНагЦыць в нагах.

Но вот мы смоТрым с мамань перідачьк.
Прама ш пра роды. Ды не гэта платць!
Шо-та замала О сь там расьТріЛяль
Груп ля страхСэньс фатакартк.

Чым дуракам нанач бо Зь сце Б зайМагЦ.
МагійКай жуткай-лякайл.
Гэта Ш спасопНахСці тонКІ Сь вклюцайт.
Ну, калі кроў, выстрал, плач.

Мала наеліся стада лісяць
В жыдавых яшчыках как.
Дык трэга й, каб шчэ й ій ночкай ты спаў
І добра ўскакВаў ад жах.
А, мо, й ій шок і даж ямк.

Ну, дык псіхолухі Зь вуцят вуцЯт:
Трэ дрыгНагЛінаў пабольшай нажРахц!
От уж тада й прам спакойна Зь дыхХань.
Як вот хвасты ваў двух Зайк.

ПротЧыя Ж бо Ж дзе Ж навуКІ Ш у пранц.
Ув туваЛеціКах. Дзе й ўсе кахань.
А гэта што. Ну, та Ж Эцік Жыва,
Шо й Рэрых нейКі Зь нямк даў.

А ён з яна зе шпіоны, ха-ха!
Іх атЛукЦіля Зь ат Бога царКва Ш!
Так ша чаво нам гандонка саваць
Вав фсяку дырку да срак.

Проста ўсё надта Ж ваў жыдКакСці гав.
Вота дароГА Й ій лес да жыцьця вш.
Ты толька перДні – і дні вухСкахРакц.
Быццам в балійцы ў яцьвяг.

Будзема З так жэс ій дальш абучаць
Всё пакаЛеньне й на Леніна чхаць.
Ён, што лі, вождзь ля калХозьНічка Сашк.
Да мы ўсё самі вамп с малп!

Вёдра на цэбар – і жры, парасятк.
Шо там шэ думаць ці й марыць пра Март.
ВельМі Зь цудоўНенька ненькій сто з двацц
Вонь з-а вугла назірайць,
Як каб ні Дзеда Мазайк
А ні да хіленькіх Зайк.

Гэткі во Рэйд па Янове мы яксь
Зь НесцерКам ночКай з адЧай вж.
МантРу Ш ГаяТры вумеюць спяВаць
Нават в БаланьДзічах матк.


Рецензии