Кажуть, чужая душа - потёмки

Кажуть, "чужая душа - потёмки".
В мене й моя суцільні сутінки.
Десь там записані різні нотатки
про всі минулі мої стосунки.
На стінах душі хтось лишав петрогріфи.
Хтось випалював своє і'мя.
Хтось граффіті - яскраве, велике.
Хтось лиш напис "тут був я".
Колись прийдуть сюди історики,
Щоб відшукати ще щось недосліджене.
Я маю надію, що не знайдуть нічого,
Бо все тобою вже буде знищено.


Рецензии