Тобi персонально

Ти не знаєш як лікувати душевні рани?
Ти застряг у своєму болоті несправджених мрій?
Коли ти не спиш - то працюєш, а ні - то п'яний,
Бо здається тоді, що не думаєш і не болиш.

Коли ти так кохав, а вона цього не зрозуміла.
І пішла, а в тобі щось зламалось тепер, хоч кричи.
Коли ти в голові будував для вас райдужні плани,
а тепер зносить дах. Чуєш, хлопче, не мовчи!

Розкажи комусь про те, що тримаєш глибоко,
хоч котові, хоч річці, хоч своєму велосипеду...
І не раз, не два, а стільки - скільки потрібно,
Щоб ти все залишив позаду, й пішов вперед.

Бо попереду літо, і сонце, і тепле море.
Бо попереду зустрічі ті, яких не чекаєш.
Бо попереду десь існує та сама дівчина,
в якій пекло твоє, і твій особистий рай.


Рецензии