Я нарадз лась пад вясёлкай

Я нарадзілась пад вясёлкай,
Сярод палескіх агуркоў,
Пад салаўіну песню звонку
І між імклівых ручаёў.
Я вырасла пад сінім небам,
Пад плынь бягучых аблакоў.
Акрэпла ад ржанога хлеба,
Што запівала малаком.


Рецензии