Кохання - руки, що обiймають тебе ввi снi

Кохання - муки.
Кохання - руки, що обіймають тебе вві сні.
Кохання - діти.
Кохання - квіти, які даруєш одній мені.
Кохання - воля.
Кохання - лезо, що вирізає на шкірі шрам.
Кохання - доля.
Кохання - віра в те, що ніколи я не віддам.
Кохання - доторк,
Кохання - ніжність, коли в долоні ховаєш ніс.
Кохання - пошук.
Кохання - погляд. Блакитні очі, які без сліз.
Кохання - ліжко,
І там два тіла. І їм байдуже до всіх новин.
Кохання - складно,
Кохання - просто.
І дві полоски - дочка чи син?..


Рецензии