Чай

Який чудовий то був чай,
Який пили з тобою двоє!
А далі було щось таке,
Яке не скажу я нікому.

А потім знову пили чай
І цілувалися до ранку,
І сонце зразу починало
Тебе будить таку засранку.

А чай ставав все більш смачний
Але я п'ю вже не з тобою
Вже інша варить мені чай
Й дарує ночі із любов'ю

Життя змінилось, но не все,
Лиш чай залишиться назавжди!
Любов міняю кожен день,
А чай я вип'ю навіть завтра.

Той чорний чай із бергамотом,
Що буду пити я щоранку,
Поможе стати поліглотом.
І буду "спікать" на світанку.

"Ахмад" обрав не просто так:
Історія тут довга!
Давайте краще розповім
Як було із любов'ю.

Любов летіла здалека,
А я сидів на ганку.
Так жаль, що я не вмів літать,
Тепер буду пить чай щоранку.

Вже краще чай, а ніж любов,
Він завжди буде поруч.
Наляйте краще кип'ятку
Й не знайте в житті горя!


Рецензии