Тарас

І ось Тарас віки в землі,
А ми живемо на Вкраїні.
Та якби знав це він тоді,
Як ми будемо жити нині.

Він був пророком у душі
І радив нам боротись вільно.
Та чи зажили ми, як він
Просив нас жити в Україні?

;Ми пам'ятаємо його
І хочем жити в серці з ними:
З Шевченком й друзями його,
Які боролись за країну.


Рецензии