Я втратила

Кохання цінити - життя не навчило.
Багато я втратила, й багато знайшла
Мені з усіх втрат повернути безсило -
Це віру в любов, надію в життя.

Сп'яніння думками обгорнуло все тіло,
А душу давно вже диявол купив.
Я біль відчувати, нажаль, не зумію,
Бо серце давно вже не б'ється в мені.

Я втратила все - одержала свободу,
Але не таку, як в піснях про любов.
Та стоячи в кроках від смерті, від болі
Стрибнути я вниз вже не хочу.

Я зверху дивлюсь на макет цього міста,
Де люди - мурахи, повзуть з гори-вниз.
Вони за "сміття" вбити інших готові-
За гроші віддати життя близьких людей.

На даху ще стою, я чекаю на нього.
Ось той хто свободу дарує мені,
Він щиро і сильно мене обіймає
Я в обмін в коханні зізнаюся йому.


Рецензии