Кажеш...

Заливати окропом очі.
Чого ти хочеш?
Куди ти підеш?
Напівсліпа і посеред ночі.
Кажеш ноги дорогу знають,
і що краще вже так,
ніж сидіти і чекати
кінця світу, а за ним
Страшного суду.
Кажеш "Щасливою буду".
Малюєш друге пришестя,
приспавши своє нещастя.
Закривши оманою очі,
йди у світи серед ночі.
Краще бути одною
в чужому полі
з чиїмись словами,
кинутими напризволяще.
Кажеш "Щасливою буду".
А ти бачила оте щастя?


Рецензии