Я вас люблю, львiв янки!!!

Я вас люблю,мої львів'янки
За вашу вроду і прекрасний стиль
Хоч гордовиті ви панянки
Але для вас я подолаю сотні миль

І за секунду втрачу рівновагу
Як тільки-но погляну в очі чарівні
Хіба не покохаєш таку панну
Котрою мариш в найсолодшім сні

У тих очах чарівність всього цвіту
Небесна радість і земна краса
Не закохатись в них - це втратити півсвіту
А полюбити -  загубити небеса

І ваша горда та струнка постава
Дасть приклад кожній із жінок
Неначе пишна королівська пава
Розважено ступає  кожен крок

У вас душа відкрита й дуже добра
Немає місця в ній неправді і брехні
А проти всього злого в'на  хоробра
Невігластву і кривді скаже ні

Я вас люблю,мої львів'янки
І розлюбити вже ніколи не зумію
Нехай вам заздрять полтавчанки і киянки
А ви продовжуйте плекати мою мрію


Рецензии
Приємно знати,бачити,читати,
Про те,що хтось лиш про львів`янок мріє.
Весна прийшла,і хочеться кохати!
І настрій є, і серце вже радіє!;-))

Диана Столярова   21.03.2012 12:45     Заявить о нарушении