Русалка, Пулька й ОмильЯнка

Тут на Омэлька поглядалы.
И думала одна розява:
Да шо Ж вин хочэ гэто з намы?!

Ведь, вроде, здэцьця, есця в нэхрысьць
Усэ Ж такэе Ж от Насеньне.
Но шо Ж то пышэ гэтой Крышна,
Шо й вин тут с-пуд Одрыжына.

Да нет, ну, нет жэ языкив фшэ,
Шоп СэБэ еКСя выразы.
Оно Ж а во в Мохри и Глынно.
А ныц ны ву Крытышыны.

Э! Шося гондэ шисть аж СлыШок!
А я ж но чула висим.
И Жэ вжэ ны було вылызные.
В Заикы.

Ну, й шо вам тут пырывыды шэ.
Русалка Лийка!
Влий-ка!

Да, диалек ны украиньськый.
КиньСьКый.
Тут во с Подыщый
Нибы Ж.

А ны понеты
Вжэ й ны й нэтры Ш.
Ну, вытрыщ зибра, Нырка! В Ань туфФыль зовСим злизла вш!


Рецензии