скоро буде пiзно

Жорстока дійсність, не вважаєш?
Та і суспільство вже не те
І мимоволі ти втрачаєш
Добро і віру у людей.

Я кинула палити, пити
А все для чого? Ти спитаєш
Бо більше так не хочу жити
І з кожним днем ти помічаєш,

Що ті дівчата, котрі палять
На мою думку, не дівчата.
Своє життя вони втрачають
Замислись… Ти ж майбутня мати!

Лиш уяви собі на мить
Що ці шкідливі звички роблять
Їх згубний вплив не зупинить
І всі гадають, що це модно…

Здоров’я в нас одне, а ти
А ти його просто марнуєш
Не хочеш виходу знайти.
Бо не старалась, він існує.

Не думаєш ти про майбутнє,
Хоча вже треба починать
Хвороби там лише присутні
Здоров’я можеш не шукать.

Якщо ж тобі на це начхати,
Тоді продовжуй в тому ж дусі,
І певна будь, що уже завтра
Ти про це гірко пошкодуєш.

                9.02.2012 р.


Рецензии
Минздрав предупреждает... Вы правы, начинать нужно с себя. Глядя на Вас, (такую красивую!) и другие потянутся!!! С теплом, Алекс.

Александр Птиченко   20.03.2012 15:45     Заявить о нарушении