Не даруйте менi прикрас...

Не даруйте мені прикрас,
Бо не красять коштовності жінку.
Подаруйте лише, прошу Вас,
Ніжний погляд і вільну хвилинку.

Не даруйте мені зірок,
Золоті не даруйте ріки.
А робіть завжди перший крок,
Щоби бути моїм навіки.

Що, скажіть, дарувати Вам?
Всю себе подарую охоче.
Важко вірити цим словам?
Придивіться, що кажуть очі.

       15.08.2002


Рецензии