Вiдстань телефонного дзвiнка

Зникаєш Ти у надрах ночі,
Між нами відстань телефонного дзвінка.
У небі сяють Твої очі,
І я творю Тебе на списаних листках.

Вслухаюсь я у пісню цвіркуна,
Вдивляюся в останні миті світла.
У тиші чується мелодія сумна
І запах матіоли, що розквітла.

У телефоні заїкаються гудки,
Псують гармонію нічної тиші.
І як зробити ближчими дзвінки,
Щоб жить, а не писати вірші?

            12.07.2002



Ілюстрація: Josephine Wall. Time talk.


Рецензии