Про те, що з нас не може бути Нас...

Сьогодні хочу думати про Тебе,
Про те, що з нас не може бути Нас.
Мені Тебе, мабуть, послало небо,
Щоб я забула відстані і час.

З'явився Ти, як завжди, випадково.
Прийшов, побачив і сказати зміг
Якесь чарівне чи магічне слово,
І словом цим мене Ти переміг.

            27.04.2002


Рецензии