Скелi та пустелi

Твоє ім'я написане на скелях
Моїх думок, чи, може, почуттів.
Моє ім'я загубиться в пустелях
Тих слів, які сказать Ти не посмів.

Моя любов, не випита і згіркла,
Струмками сліз поллється серед скель.
На небі з'явиться нова яскрава зірка
І виведе Тебе з Твоїх пустель.

І ще прийде хтось до моєї скелі,
Я напою його любов'ю зі струмка.
І стане хтось оазою в пустелі,
І лишиться навік в Твоїх думках.

       03.04.2002


Рецензии