Купалы ночь...

Купали ніч ... холодні роси .
Квіт не шукаю ,бо пішла моя ЛЮБОВ.
Над маєвом багаття чиїсь коси.
Мить ,коли погляд каже краще слів.
Підстрелена ,як птах надії,
Душа видінням пам’яті живе.
Не полум’я горить – свіча тепліє,
І рана відкривається , і кров іде.
В купали ніч торкнись плеча рукою,
Цієї миті я так довго жду.
Повір , тепер я з вищою ціною,
Коли-небудь я знову у твоє життя прийду.


Рецензии