Уява щастя

   
Щоб про щастя уяву мати,
В релігійні залізу хащі!
Каже дехто:
                щасливим стати
В позі лотоса - то найкраще..!



Не кохайте, і не страждайте,--
Хай вам вітер не дме у вічі.
Тільки спокій у серці майте,--
І минуть вас життєві січі...


Збайдужіла душа полине
У щасливі  німі тумани...
Під парканом -- чужа дитина,
А тобі вже, -- все до нірвани...


Рецензии
Олексію, ти філософ і вигадник одночасно! Розумно і гарно. З теплом, Л.Ю.

Людмила Юферова   28.03.2012 00:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.