Подарунки

Ти вмієш дарувати подарунки.
Це не слова і навіть не цілунки.
Це просто ніжний дотик до руки,
Який залишиться у серці на віки.
Це мить, коли Ти глянеш в очі.
І вірю я, що погляд цей пророчий.
Це посмішка, яку не можна приховати.
Ти справді вмієш подарунки дарувати.

 04.03.2002


Рецензии